Inspiration session Building Office Buildings in Multi

Inspiration session building office buildings in Multi

Building Office Buildings organiseert ieder kwartaal een inspiratiesessie op interessante en wisselende office locaties in België. Tijdens deze boeiende bijeenkomsten zoomen ze verder in op actuele vraagstukken, gerelateerd aan office buildings. Gerenommeerde sprekers presenteren hun visie op het onderwerp.

Voor deze editie van de sessie is MULTI in Brussel als inspiratie gekozen.

Op het programma stonden onder andere presentaties van Valérie Vermandel (Chief Development Officer Whitewood) & Gwen Vreven (Chief Development Officer Immobel) die spraken over ‘Vernieuwing in het hart van Brussel’. Vervolgens sprak Frederik Jacobs (CEO CONIX RDBM Architects) over ‘de ‘Transformatie van een blokkade naar een stedelijke ruimtewisselaar’. Lionel Billiet, de projectverantwoordelijke van Rotor had het over ‘Gered van de sloop’. Werner Bullen sloot het programma af.

Over Buildings Office Buildings
’Kantoorgebouwen stellen unieke eisen aan producenten van bouwmaterialen. Het is met voorsprong één van de meest specialistische en state-of-the-art takken binnen de bouwsector, waarin grote aandacht wordt geschonken aan kwaliteit, functie, duurzaamheid, veiligheid, flexibiliteit, esthetiek en energie-efficiëntie. Ook is er een toenemende belangstelling voor een positieve werkomgeving en well-being binnen de sector.Elk type project heeft zijn eigen uitdagingen en opportuniteiten. Buildings Office Buildings brengt de experts samen. Door permanent onderzoek en analyse, seminars, workshops en zeer gerichte en exclusieve bijeenkomsten brengen we inspiratie en wisselen we kennis en kennissen uit.’