Greenhouse Antwerp

  De gevel van het kantoorgebouw Greenhouse Antwerp wordt duurzaam gerenoveerd. De voorgevel van het kantoorgebouw is voorzien van een levende plantenmuur, een primeur voor de stad Antwerpen. Dit kadert volledig in het project van de Groene Singel van de stad Antwerpen. Door de modernisering van de gevel en van de inkom krijgt het gebouw naast een duurzaam, ook een eigentijds en open karakter.

  Het is een gerenoveerd gebouw van Intervest, een gereglementeerde vastgoedvennootschap actief op de kantorenmarkt en in de logistieke markt. Haar groeistrategie is gebaseerd op zowel een herschikking in de kantorenportefeuille als groei in het logistieke segment. De renovatie van hun hoofdzetel -Uitbreidingstraat 66 in Berchem- past compleet in dit kader. In dit gebouw bevinden zich de maatschappelijke zetel en de operationele activiteiten van de vennootschap.

  Greenhouse Antwerp is afgestemd op het huidige nieuwe werken. Zo bieden de eerste twee verdiepingen met RE:flex ruimte voor start-ups en co-working met een ruim aanbod aan flexibele vergaderruimtes.

  project nameGreenhouse Antwerp
  categoryOffice, Renovation
  locationAntwerp
  year2016
  statusCompleted
  sizegreen facade of 50.000 green plants
  clientIntervest Offices & Warehouses